Anti-overvågning & overvågnings-detektion

Føler i jer forfulgt? Foregår der usædvanlige og uvante ting. Har i adgang til følsomme materialer eller har i interesser i udlandet som kunne skabe et politisk trusselsbillede? Er i opinionsdanner når der dannes meninger om politiske eller religiøse situationer, Er i mulige ofre for en terrorhandling ? eller vil i komme en potentiel trussel i forkøbet?

 

SECORE leverer overvågnings-detektion og anti-overvågning. Overvågnings-detektion enheden (surveillance detection SD) er en enhed der indsamler efterretninger om alt hvad der bevæger sig i området omkring en ”virksomhed” eller person og på flere lokalisationer. De har et komplet billede af omgivelserne og vil til enhver tid kunne spotte uregelmæssigheder både fysisk og statistisk. En SD enhed er en fast enhed, dog ukendt del af en virksomhedens daglige sikkerhed. Såfremt en overvågning bliver opdaget, kan der indsættes et Anti-overvågnings hold, som i sammenråd med overvåget og myndigheden, kan vildlede og lægge falske spor der til sidst kan afsløre kilden til overvågningen (counter surviellance) så et kommende angreb både kan forebygges og helt afværges.

 

SECORE leverer også TSCM (Technical Search Counter Meassures) som er en disciplin i at finde aflytningsudstyr og overvågningskameraer indbygget i strømkilder eller små gsm enheder hurtig placeret. Skal i holde et fortroligt møde. Lad os sweepe lokalerne forud