LONE WORKER TRACKING

SECORE Lone Worker Tracking – LWM – er et omfattende anti-kidnapning system designet til skabe distanceret sikkerhed for ansatte, der arbejder i fjendtlige og utilnærmelige områder. Med det seneste i GSM kommunikationsteknologi, kan personale nu overvåges på den anden side af verdenen af vores højtkvalificerede sikringspersonale, som er med til at skabe et sikkert og trygt miljø for den individuelle person.

Hvordan det fungerer. Der er 2 former for udstyr. En GSM enhed som er anvendelig i det meste af verdenen, eller en satellitenhed til de små ”black spots” hvor der ingen GSM dækning er. Den enlige arbejder vil blive udstyret med en bærbar enhed, der er mindre end en mobil telefon. Enheden har en nødsituation knap, som når trykket på, sender et datasignal med individets position til en central i EU som er bemandet 24 timer i døgnet.

Vores højtuddannede sikringspersonale griber derefter til handling jf. foruddefineret handleplaner. De er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger, underrette lokale alarmeringstjenester, involveret parter, myndighederne, indsætte antikidnapningshold m.m.,