Sikkerhedskonsulenter

Sikkerhedskonsulenter: SECORE Security Service yder konsulentbistand i forbindelse med alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger som sikring af bygninger, personale, årvågenhed, indland og udland. Sikkehed i forbindelse med sikring af nybyggeri. Opbygning af en virksomheds Infra sikkerhedsstruktur. Anti-terror sikring, m.m. 


Konventionelle tyverialarmer, adgangskontroller og andre former for elektronisk og mekanisk sikring, er ikke i alle tilfælde tilstrækkelige for at sikre værdier. Uanset kompleksiteten, så er og bliver den slags sikring passivt, og virker alene præventivt og forsinkende. På samme måde er ordinære vagtfolk - uanset hvor professionelt og dygtigt de fleste af dem ellers udfører deres arbejde - sjældent tilstrækkeligt uddannede til at kunne reagere proaktivt, og til at identificere avanceret kriminalitet.


SECORE Security Services' konsulenter, kan rådgive, vejlede, uddanne og anbefale, således at det der skal sikres, sikres med den mest moderne teknologi, og den bedste viden og manpower der er til rådighed på markedet. Vores erfaringer fra vores arbejde med avancerede sikkerhedsløsninger omkring hhv. hoteller, ambassader, luftfartsselskaber m.fl., har skabt en unik sammensætning af viden, som vores kunder kan få glæde af gennem vores konsulentydelser