Diskoteker & events - dørmænd

SECORE Dørmænd hører til de bedste i branchen. De har alle en omfattende sikkerhedsmæssig baggrund og leverer høflighed, diskretion, overblik, service og arbejder i tæt sammenspil med stedets øvrige ansatte. Har i behov for nye dørmænd, så kontakt os nu. Vi er vant til at starte nye steder op med kort varsel, og har mange dørmænd i Danmarks storbyer. Alle vores dørmænd har mange års erfaring på både store og små diskoteker, events, spillesteder, byfester, private arrangementer, store technofester m.m. De er høflige og præsentable og besidder både styrke og overblik.

På de store diskoteker, spillesteder, events og fester skal mange dørmænd arbejde i større sammenspil for at skabe tryghed for gæsterne. De er trænet i at kunne identificere potentielle gæster på gaden som der på sigt vil skabe problemer og på en venlig og diskret måde få afvise dem så gæsten får en alligevel behagelig oplevelse og tilfældige omkringstående gæster ikke bliver udsat for et eventuelt raserianfald fra afviste gæst. Der vil typisk være et vist antal dørmænd i en eller flere entreer, og yderligere nogle indvendige runderende dørmænd som natten igennem vurderer gæsternes generelle opførelse for diverse situationer, som at de enten har fået for meget at drikke og skal sendes hjem, eller om der er parter som er blevet uvenner og kan tænkes at ville starte en slåskamp. Dørmændene kigger også efter om gæsterne indtager euforiserende stoffer da disse sammen med alkohol kan være med til at få mennesker til at skifte væremåde og automatisk blive mere aggressiv.

Vores dørmænd har også erfaring med crowd control, opsætning af hegn og slusesystemer for en hurtig og professionel entrering af stedets omfattende mængede ventende gæster og eventuelt visitation af disse for våben eller euforiserende stoffer. Vi har egne radioer til dørmændenes interne kommunikation, skudsikre veste og metaldetektor til hvor end behovet måtte være der. Man siger som tommelfingerregel at 1 dørmand pr. 100 gæsterPDF PræsentationPDF Præsentation